0

Obama, la pel·lícula

Posted by Andrea Kruithof on 13:07 in
Obama. La paraula de les paraules, la que s' invoca en temps de trons i llamps com a encanteri miraculós. Obama és el que predica el rector gay, el kenesià orgullós, l'europeu esperançat.
Preguen pel CANVI ,amb majúscules, sí, tothom a especula, enforteix la paraula amb les mil i una virtuts i poders del recent coronat rei i senyor de la TERRA ( també en majúscules ).

Jo sóc llegenda, afirmarà orgullós mirant l'estadi abarrotat, mirant els groupies que demanen a crits la seua magnífica aparació, com l'estrella de rock que és i que els altres han ajudat a formar.
Obama, el protagonista de la pel·lícula d'acció més impressionant que s'haja creat mai. Acabarà amb la fam de la terra, amb totes les guerres i amb la INJUSTíCIA. Acabarà amb tots ells i encara li quedarà temps per eixir glamurós amb un somriure en totes les revistes del món i saludar al patriotisme amb un gest a la bandera perquè és l'heroi, el futur, i sobretot perquè és americà i cristià i amb això ho té tot assegurat. Una pel·lícula que al cap i a la fi resumeix la inquietud de qualsevol americà que es precie: salvar la Terra.
Tots aposten que serà un taquillazo! Mai cap heroi havia resultat tan rendible. I és clar que volem que ho siga, un èxit mundial! Recolzarem el seu film perquè així siga, perquè no caiga en mans de reis "villans". Anirem als cines, entusiasmats i ens fanscinarem de les màgiques paraules de l'HEROI.
Vull recordar però, que moltes vegades el que passa al cine, no són més que efectes especials.

|

Copyright © 2009 El Calaix de Sastre All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.